085 - 065 6774

Wie ben ik

Ik ben Randy Kuiper. Al jaren ben ik werkzaam binnen het sociale werkveld. Ik heb verschillende vormen van hulpverlening beoefend en daarmee ook veel verschillende mensen met diverse problemen gezien. Denk aan hulpverlening als gesloten jeugdzorg, verslavingszorg, Jeugd GGZ, budgetcoaching, huiselijk geweld en algemeen maatschappelijk werk. Wat in de problemen van mensen veelal meespeelde was geld.  Ik ben van mening dat ik mensen het best kan helpen door het overnemen van geldzaken voor mensen die het zelf niet meer kunnen, om welke reden het dan ook. Met mijn brede praktische kennis van geldzaken maar ook van mensen en hun gedrag kan ik, als beschermings bewindvoerder, hierin het verschil maken voor zowel clienten als voor hulpverleners. De cliĆ«nten kunnen zich dan richten op de andere zaken van het leven die ook aandacht nodig hebben. Samen met de hulpverleners want ik vind dat iedereen moet doen waar hij goed in is. In Nederland vinden we met zijn allen dat iedereen een bepaald budget moet hebben om van te leven maar door de moeilijke regelgeving is het niet zo vanzelfsprekend dat iedereen dit ook heeft. Als mensen het niet lukt om dit voor zichzelf te regelen dan moet er een helpende hand worden aangereikt en dat is precies wat ik wil doen.

Mijn visie daarin is:
Jouw Saldo beschermt. Binnen de jungle aan regels in de Nederlandse maatschappij is er voor elk financieel huishouden een passend, beschermd budget.