085 - 065 6774

Bewindvoering

Beschermingsbewind houdt in dat het vermogen van cliënten wordt beheerd en beschermd door een erkende bewindvoerder. Onder beschermingsbewind valt het hele vermogen van de cliënt. Dit kan een positief vermogen zijn of een negatief vermogen (schulden). Waartegen moeten cliënten dan beschermd worden? Helaas is deze lijst lang verschillende soorten schuldeisers, deurwaarders, de belastingdienst, DUO en CJIB. Het zijn niet alleen schuldeisers waartegen cliënten moeten worden beschermd maar ook tegen zichzelf doordat ze niet met geld kunnen omgaan. Denk hierbij aan psychische aandoening, meer geld uitgeven dan er is of onwetendheid over hoe om te gaan met geld.

In deze gevallen kunt u gebruikmaken van beschermingsbewind. Maar wat levert het u op?

Jouw Saldo,

Draagt zorg voor het afhandelen van uw financiële post. We laten de post bij Jouw Saldo bezorgen en dragen zorg voor het verwerken ervan.

  • Communiceert voor u met eventuele schuldeisers.
  • Zorgt ervoor dat u binnen de wetgeving dat ontvangt waar u recht op heeft zodat u altijd geld heeft om van te leven.
  • Leidt u naar schuldhulpverlening indien noodzakelijk
  • In geval van een groter vermogen wordt er geld voor u belegd in veilige producten.

 

Maakt u zich zorgen over uw geld, ligt u er ’s nachts van wakker? Neem contact op met Jouw Saldo en laat u informeren wat we voor u kunnen doen. Telefoonnummer: 085-0656774 of email info@jouwsaldo.nl

Het grote pluspunt van beschermingsbewind bij Jouw Saldo is dat u volledig financieel wordt ontzorgt. U kunt zich dan bezig houden met zaken die ook aandacht behoeven maar waar u niet aan toekwam door de zorgen rond uw geld.

Maar wat doet Jouw Saldo voor u?

Wij dragen zorg voor het afhandelen van uw financiële post. We dragen zorg voor het verwerken ervan.

Wij communiceren voor u met financiële instanties.

indien mogelijk bespreken we met u het beheer van een eventueel vermogen.